Ons Kindbureau bestendigt en professionaliseert haar PR en kiest voor samenwerking op marketing- & communicatiegebied

27-11-2018

Stilstand is achteruitgang. Daarom blijft Ons Kindbureau constant in ontwikkeling. Natuurlijk op het gebied van opvang, waar we werken aan de best passende verbinding met onderwijs. Ook het ontzorgen van ouders is daarbij belangrijk. Wij nemen hen het geregel uit handen en zorgen dat hun kind zich thuis voelt op een vertrouwde plek. Met altijd een complete, doorgaande ontwikkelingslijn voor ogen.

 

Om ervoor te zorgen dat ouders, onderwijs en andere partners weten waar we voor staan, werkt Ons Kindbureau aan professionele en eenduidige communicatie. Zodat we herkenbaar, transparant, duidelijk en toegankelijk zijn voor al onze doelgroepen. Ook op marketinggebied ligt er een uitdaging voor Ons Kindbureau. Er zijn commerciële doelstellingen op het gebied van groei en gezondheid van de locaties.

 

Gezien onze ambities is het belangrijk dat communicatie en marketing daarbij hand in hand gaan. Daarom is Ons Kindbureau de samenwerking aangegaan met Bestxt, communicatie- en tekstbureau en Gwen Mertosentono, marketingadviseur.

 

Zo wordt momenteel onder meer gewerkt aan een vernieuwing van de website. Daarbij hoort ook een gebruiksvriendelijk systeem om aan te melden en opvang te regelen. Ook is Ons Kindbureau bezig met een uitgebreidere en verbeterde online communicatie, onder meer via social media en nieuwsbrieven. Uiteraard horen hier ook marketingacties bij die bijdragen aan een professionele, zichtbare en daadkrachtige organisatie.