Ons Kindbureau

Kinderopvang en school op één adres: praktisch, veilig en vertrouwd.

Als ouder wilt u werk en zorg zo goed mogelijk combineren. Voor uw kind zoekt u een veilige maar ook uitdagende omgeving, waar het samen met andere kinderen kan spelen en zich kan ontwikkelen. Die omgeving moet niet alleen warmte en geborgenheid bieden aan uw baby, dreumes of peuter, maar ook passen bij uw ideeën over scholing en opvoeding van uw schoolkind. Zo’n omgeving vindt u in de kindcentra van Ons Kindbureau. Vlakbij huis, in uw eigen vertrouwde wijk.

In onze kindcentra versterken en inspireren de professionals in kinderopvang, peuterarrangementen en onderwijs elkaar. We bieden uw kind een doorgaande ontwikkelingslijn. Kiest u voor een kindcentrum via Ons Kindbureau, dan houdt u al bij de keuze van de dagopvang voor uw baby rekening met het pedagogisch concept van dat kindcentrum.
 

Meer over Ons Kindbureau

We vertellen u graag meer over wat ons bijzonder maakt, de inzet van pedagogisch personeel, onze oudercommissies en klachtenafhandeling. En ben je op zoek naar een afwisselende baan in een organisatie die staat voor betrokkenheid, continuïteit, vertrouwen en enthousiasme? Kijk dan vooral bij Werken bij Ons Kindbureau!