Werken bij

Onze organisatie staat voor continuïteit en vertrouwen. Voor kinderen én hun ouders. Dat betekent ook dat we ernaar streven zoveel mogelijk met vaste teams van pedagogisch medewerkers te werken. Deze zijn het gezicht van de organisatie. We vinden het daarnaast belangrijk dat onze medewerkers (vast, flexibel én stagiaires) betrokkenheid en enthousiasme uitstralen.
 

Kwaliteit en diversiteit

Bij het samenstellen van de teams streven we naar een diversiteit in leeftijd, opleiding en specifieke competenties zoals sport, dans, kunst et cetera. We willen graag de kwaliteiten van al onze medewerkers zo veel mogelijk benutten en vergroten. Ons Kindbureau investeert daarom in bijscholing van haar medewerkers.
 

Vacatures en open sollicitaties

Herken jij je in onze kernwaarden? Kijk dan bij onze vacatures of er een passende baan voor je is. Of stuur je open sollicitatie met duidelijke motivatiebrief en CV aan info@onskindbureau.nl. 
 

Stages

Als je geïnteresseerd bent in een stageplaats bij Ons Kindbureau, kun je het stageformulier invullen en mailen naar onze praktijkopleider Stefanie Hoepelman via shoepelman@onskindbureau.nl.

Ons Kindbureau werkt volgens de afspraken binnen de CAO kinderopvang en is aangesloten bij het pensioenfonds PGGM.