De Groote Wielen

Deltalaan 140
5247JT Rosmalen
073 850 7710
info@kcdgw.nl
www.kcdgw.nl


Manager: Jessica van Herwaarden

jvherwaarden@onskindbureau.nl

LRK BSO De Groote Wielen: 308860457

Laatste GGD rapportage 

 

 

Onze locatie

De Groote Wielen

We zijn gevestigd in het mooie multifunctionele Windkracht 5 gebouw, in de wijk De Groote Wielen te Rosmalen. We werken nauw samen met de daarin gevestigde basisschool Wittering.nl en basisschool De Groote Wielen en natuurlijk de verbonden BSO's.

Kinderen krijgen de ruimte om zelf te ontdekken, keuzes te maken en vaardigheden eigen te maken.

                                      

                                       

 

 

 

 

We bieden:
  • Kinderopvang van 0-4 jaar
  • Basisonderwijs
  • Buitenschoolse opvang voor kinderen 4-12 jaar

Als ouder wilt u werk en zorg zo goed en flexibel mogelijk combineren. U zoekt kinderopvang voor uw kostbaarste bezit: uw kind. Pas als de kinderopvang goed geregeld is, kunt u met een gerust hart naar uw werk gaan. Een stuk van de zorg en opvoeding willen wij als kinderdagverblijf graag delen en van u overnemen. Dit kan alleen als ouders vertrouwen in ons hebben en met ons samen willen werken.

Basisschool De Groote Wielen biedt Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO), onderwijs waarin echt en effectief geleerd wordt. OGO is het midden van aan de ene kant leerling-volgend onderwijs en aan de andere kant leerkracht gestuurd onderwijs.

Onze tijd vraagt om onderwijs dat voor kinderen echt zinvol is en tegelijkertijd hoogwaardige kennis en vaardigheden aanbrengt. In OGO gaat het om een uitgekiend samenspel tussen een inspirerende leerkracht en de groep. In betekenisvolle activiteiten vullen ze elkaar aan. De leerkracht als doelgerichte begeleider met veel kennis over ontwikkelingsperspectieven en vakinhoudelijk, maar met de leerlingen in de hoofdrol. Immers zij moeten het doen. Actieve en nieuwsgierige leerlingen doen het beter op alle fronten. Op De Groote Wielen vinden zij rijke contexten waarmee zij vooruit kunnen met leren en leven.